Dky On'da home ofislerin satışları başladı!
DKY'nin Kağıthane'de Yeni Nesil Şehirli Yaşam Konsepti ile hayata geçirdiği DKY On, metro istasyonuna yürüme mesafesindeki konumuyla İstanbul'un kalbinde yeni bir yaşamın kapılarını açıyor.

Yapımı tamamlanmak üzere olan DKY On, kentin her noktasına kolay ulaşım imkanı sunuyor. DKY Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, 200 milyon liralık yatırımla hayata geçirdikleri DKY On'un DKY'nin Avrupa Yakası'ndaki ilk projesi olduğunun altını çizdi. Projenin 'Hayata Açık' tasarımıyla öne çıktığım anlatan Dumankaya, DKY On'da Ekopratik ödeme sistemi ile müşterilerin istedikleri vadelerde diledikleri peşinat ve ara ödeme tutarlanyla kendi ödeme planlarını anlık olarak oluştumbildikleıini açıkladı. Bu sistemle projedeki home ofislerin satışına başladıkları bilgisini veren Dumankaya, fiyatları 660 bin liradan başlayan dairelerde Ekopratik ödeme sistemine ek olarak 120 ay vade, 0.99 vade faikı imkanı sunduklarını açıkladı.

57 ila 86 metrekare arasında değişen 1 + 1.5 ve 2+1.5 tipinde 205 konut, ticari alan ve home ofislerden oluşan DKY On'da 4 bin 750 metrekare home ofis ve bin 450 metrekare ticari alan bulunuyor. Ayrıca DKY On'da, dairelerde katlanabilir duvarlar, gizlenebilen yüzeyler bulunuyor.

Takvim Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181