DKY On Kağıthane daire fiyatları!
DKY On Kağıthane güncel fiyat Kasım 2017 için tıklayınız.

DKY İnşaat tarafından hayata geçirilen DKY On Kağıthane projesi​nde daireler 457 bin 500 TL ila 1 milyon 230 bin TL arasında değişen fiyatlarla konut alıcılarına sunuluyor.

Kendi içinde bir mahalle ve mahallede sizin için oluşturulmuş etkileşime telefon, tablet gibi cihazlarınızla kolay erişim özelliği ile dikkat çeken DKY On Kağıthane projesinde açılır kapanır balkonlar kapanıp, ilave yaşam alanı olarak da kullanılabiliyor. 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri yer alan DKY On Kağıthane projesinde sosyal alanlarda duvarlar bulunmuyor. 

205 konuttan oluşan DKY On Kağıthane projesinde 57 ila 86 metrekare aralığında daireler bulunuyor. DKY İnşaat, DKY Kartal projesinde başladığı buçuklu balkon tasarımına DKY On Kağıthane projesinde de devam ediyor.

DKY On Kağıthane iletişim!
Adres: Merkez Mahallesi Kemerburgaz Caddesi No: 72 - Kağıthane / İstanbul
Telefon: 444 93 59
Web: dkyon.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181