Elysium Soul Beyoğlu güncel kampanya bilgisi!
Ofton imzası ile 6.610 metrekare alan üzerine inşa edilen Elysium Soul Beyoğlu projesinde 36 ay sıfır faiz avantajı sunuluyor.

80-90 milyon TL yatırımla yükselen Elysium Soul Beyoğlu projesi 221 bağımsız bölüm ve 4 ticari ünite olmak üzere toplam 225 birimden oluşuyor. 1+0, 1+1, 2+1 ve çatı dubleksi seçenekleriyle alıcılarını bekleyen Elysium Soul Beyoğlu projesi 37 metrekare ile 223 metrekare aralığında yaşam alanları sunuyor.  560 metrekare sosyal tesis ve 900 metrekare yeşil alanı olan Elysium Soul Beyoğlu projesi Çamoğlu Mimarlık tarafından tasarlanıyor.

Bomonti Tüneli'nin yanı başında bulunan Elysium Soul Beyoğlu projesi, Beyoğlu, Beşiktaş ve Şişli ilçelerine eşit mesafede, D100 Karayolu ve TEM Otoyolu bağlantılarına kolay ulaşım imkanı sağlıyor. 

Elysium Soul Beyoğlu projesinde kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna ve buhar odası, kapalı otoparkı buluyor.

Elysium Soul Beyoğlu fiyat bilgisi için tıklayınız.

Elysium Soul Beyoğlu lokasyon bilgisi için tıklayınız.


Elysium Soul Beyoğlu iletişim!
Adres: Hacı Ahmet Mah. Eburıza Dergahı ve Yaya Köprüsü sokak No: 1 Beyoğlu / İstanbul
Telefon: 444 53 50
Web: www.elysiumsoulbeyoglu.com

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181