Emlak Konut Evleri Kayaşehir yaşama hazır!
Kayaşehir’in modern ve çağdaş kent dokusu TOKİ, Emlak Konut GYO, Başakşehir Belediyesi ve özel sektörün katkıları ile tamamlanıyor. Kayaşehir’de yapımı devam eden Sağlık Kent, Şehir Parkı, Kent Meydanı gibi gelişmelerin, proje getirisi dışında minimum yıllık %15 prim getirmesi bekleniyor. 

Önümüzdeki üç yıl içinde Kayaşehir’i seçenlerin yüksek oranda kazanç elde edeceğini öngören Turyap’ın Satış ve Pazarlamadan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Bilge Özdemir: ‘‘Kayaşehir, Başakşehir’in dışa açılan kapısı, geleceğin ulaşım üssüdür. Köprü ve otoban bağlantıları, metro, İETT gibi toplu taşımalar, 3. Köprü, 3. Havalimanı, Kent Meydanı, Sağlık Kent, Şehir Parkı gibi yüksek ölçekli projelerin yapımının başlandığı ilçeyi önümüzdeki üç yıl içerisinde İstanbul’un en hızlı gelişen ve büyüyen bölgesi olarak görüyoruz. Sadece bu kentsel dönüşüm getirileri dahi proje getirisi dışında yıllık %15 prim yaptıracak’’ dedi. 

M2 Fiyatlarının Altında Alım Fırsatı 
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na ait Emlak Konut Başakşehir Evleri’nin m2 fiyatlarının çok altında satıldığını belirten Özdemir: ‘‘Kayaşehir bölgesinde yer alan projeler büyüklüklerine göre sosyal, sportif, ticari, eğlence, dinlence kent hizmetlerini sunuyor. Bölgede yapı standartları ve teslim süreçlerine göre 4-6 Bin TL arasında değişen m2 satış değerleri gözleniyor. Emlak Konut Evleri ise 3500 TL ortalama m2 fiyatıyla büyük bir alım ve kazanç fırsatı sağlıyor. Aynı toprak yapısı üstünde, aynı havayı soluyan ve kentin olanaklarından eşit seviyede istifade eden projelerde satış fiyatını etkileyen en önemli faktör projede konut dışında yapılan ve sunulan olanaklardır. Kayaşehir’de geliştirilen projelerde planlanan “ sosyal, sportif, eğlence, dinlence “ alanları yapıp maliyetleri konut fiyatlarına yansımaktadır. Çağdaş ve modern kent dokusu içinde peyzaj/kapalı – açık otopark alanları ile sunulan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na ait Emlak Konut – Başakşehir Evleri’nin fiyat avantajı bu ayrıcalığa sahiptir. Bu ayrıcalık  Emlak Konut – Başakşehir Evlerinde yerleşim ve yaşam maliyetlerinin diğer projelere göre daha hesaplı olması avantajını da beraberinde getirmektedir’’ dedi.
 
Bahçekent’teki Başarımızı, Kayaşehir’e Taşıyoruz 
Türkiye genelinde kamu ve özel kuruluşların gayrimenkul projelerinin satışını gerçekleştiren Turyap Holding; proje yönetim, pazarlama ve satış iş birliklerine son olarak Emlak Konut Başakşehir Evleri Bahçekent ve Kayaşehir projelerini ekledi. Emlak Konut Başakşehir Evleri’nde satışa çıkan 504 adet dairenin satışının üç ayı doldurmadan tamamlandığını ve tapu devir sürecinin başladığını söyleyen Özdemir; Turyap’ın 350’ye yakın temsilcilik ağı ve 2000’e yakın profesyonel danışmanı ile aynı başarıyı kısa sürede Kayaşehir’e de taşımayı hedeflediklerini söyledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181