Erka Kağıthane'de 2. etap temeli atıldı!
Başta Kağıthane olmak üzere İstanbul'un birçok yerinde dönüşüm projelerine imza atmak için kolları sıvayan Erka Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Erol Karagöz, Kağıthane'de ikinci etap için temel attıklarını söyledi. Karagöz, "Kağıthane'de satışa çıktığımız ilk etapta yüzde 95 satışa ulaştık. Daha çok bölge halkına konut sattık. Dün de ikinci etap için temel atıldı.

Hedefimiz 5 yılda bölgede 1400 konutlu dönüşüme imza atmak" bilgisini verdi. Projenin plazalara ve holdinglere yakın konumuna dikkat çeken Karagöz, "Levent ve Maslak bölgelerinde çalışan kişilerden de talep alıyoruz. İkinci etap için holding çalışanlarından da talep geldi. 2+1 dairenin fiyatları 444 ​bin liradan başlıyor. Anlaşmalı bankalardan 60 ay yüzde 0,69 faiz oranıyla kredi kullanmak mümkün" bilgisini verdi.

LEVENT'E YÜRÜME MESAFESİNDE
Her iki projede yüzde 60 oranında yeşil alana yer verdiklerine işaret eden Karagöz, rica ikisinde kapalı otoark, fitness center, teras cafe açık ve kapalı çocuk yun alanlarına yer erdik" dedi. Karagöz, başlayacakları 9 projenin 8 adetinin Kağıthane'dedir tanesinin Suadiye'de 2 tanesinin de Göztepe'de olduğunu söyledi.


Suadiye ruhsat aşamasında
Şirket Kağıthane projelerinin yanısıra yakın tarihte Suadiye projesine de başlayacak. 1550 metrekare arsa içinde yükselecek proje yine dönüşüme tabi olacak. Arazi üzerinde 24 hak sahibi bulunuyor. Dönüşüm projesi 6-7 katlı tek bir blokta yükselecek. Satışa çıkacak dubleks konutların hepsi boğaz manzarasına hakim olacak. Erol Karagöz,Göztepe'de de 2 proje yapacaklarını aktardı.

Yeni Şafak Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181