Eston Şehir Koru'da 4 bin kişinin yaşaması bekleniyor!
Polatyol, 3 yıl önce TMSF'den satın aldığı Eston Şehir projesine devam ediyor. İstanbul Bahçeşehir'de yer alan 1.6 milyon metrekarelik projede Eston Mahallem etabını tamamlayan şirket, Eston Koru adında yeni bir projeye başlıyor. 215 dönüm üzerinde inşa edilen projede 90 dönüm yeşil alan, 25 dönüm ise aktivite alanı olarak planlandı. Projede ağırlıklı olarak villa, katlı villa, 5 katlı koru konakları ve 7-8 katlı koru evleri olmak üzere 1.090 konut ve 31 ticari birim yer alacak. 4 bin kişinin yaşaması planlanan projede 2+1'den 5+1'e kadar değişik büyüklükte daire seçenekleri yer alıyor. 2019'un ikinci yarısında tamamlanması planlanan projede metrekare satış fiyatı ise 5 bin 500 lira.

YATIRIM DEĞERİ 1 MİLYAR
Projenin yaklaşık 1 milyar lira yatırım değerine sahip olduğunu belirten Polat Yol Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Celaleddin Polat, "3 yıl önce Eston Şehir projesini satın alarak gayrimenkul geliştirme alanına geçtik. Eston Mahallem'i tamamladık. Yeni projemizde de 1.700'den fazla ağaç ve 25 bin bodur bitki dikip bir koru hayata geçireceğiz" diye konuştu.

Sabah Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181