Eston Şehir Mahallem'de Ramazan Bayramına özel kampanya!
Özlenen mahalle kültürünü yeniden başlatmayı hedefleyen Eston Şehir Mahallem bayramda ev sahibi olmak isteyenlere çok özel bir kampanya hazırladı. Tamamına yakını satılan ve sadece 25 dairesi satışta olan Eston Şehir Mahallem’in yeni kampanyası ile ev sahibi olmak alırken kazandıracak. Eston Şehir Mahallem’de peşin alımlarda bayrama özel anında yüzde 25 indirim sunulacak.

Eylül’de yaşam başlıyor
Özlenen mahalle kültürünü yeniden başlatmayı hedefleyen Eston Şehir Mahallem’de hayat Eylül ayında başlıyor. Projenin dikkat çeken özelliklerinden biri toplam 68 dönüme yayılan ve 47,5 dönümü açık ve yeşil alan olarak tasarlanan az yoğunluklu bir proje olması. Her biri bahçeli, teraslı veya balkonlu olan dairelerin pencereleri, gün ışığını en fazla alacak şekilde yerden tavana kadar yükseliyor. Projede otopark girişleri, sitenin dış kabuğundan verilerek çocuklara özgür ve güvenli bir mahalle ortamı yaratıldı. Metrekare fiyatı 5 bin – 6 bin TL arasında olan Eston Şehir Mahallem’de peşin alımlarda anında yüzde 25 indirimin yanı sıra, yüzde 1 peşin ödeme seçeneğinde, 60 aya 0, 120 aya yüzde 0.45 faiz oranı uygulanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181