Evalpark İstanbul Satılık!
Eval İnşaat imzası taşıyan Evalpark İstanbul projesinde Satılık daireler sizlere sunuluyor.

43 bin metrekare arsa alanına sahip olan Evalpark İstanbul projesi 1+1’den, 3+1’e kadar farklı metrekarelerde konut seçeneklerinin yer alıyor. 217 milyon TL’lik yatırımı ile hayata geçirilen Evalpark İstanbul projesinde 1.100 konut ile 30 ticari ünite bulunuyor. Proje bitiminde yaklaşık 4.000 bin kişinin yaşayacağı Evalpark İstanbul projesinin mimarisinde Saryap Mimarlık AŞ’nin imzası yer alıyor.

23 bin metrekaresini sosyal donatı ve peyzaj alanları olarak tasarlanan Evalpark İstanbul projesinde yüzme havuzu, basketbol sahası, fitness alanı, Türk hamamı, sauna, tenis kortları, çocuk oyun alanları, bisiklet ve yürüyüş parkuru bulunuyor. Evalpark İstanbul projesinde daireler 72 metrekare ile 160 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 

Evalpark İstanbul nerede?

Evalpark İstanbul ne zaman teslim?

Evalpark İstanbul iletişim!
Adres: Orhangazi Mahallesi, Atatürk Bulvarı No: 51 Esenyurt - İSTANBUL 
Telefon: 0212 876 20 11 
Web: www.evalpark.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181