Fly Butik Residence fiyat!
11 katlı 3 bloktan meydana gelen Fly Butik Residence projesi 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuyor. Beylikdüzü-Esenyurt'un en prestijli projelerinin bulunduğu yerde yükselen Fly Butik Residence 4 bin 600 metrekarelik arsa üzerinde konumlanıyor. 23 bin 500 metrekarelik inşaat alanına sahip olan proje sağlam zemin yapısı ve akıllı mimarisiyle güvenilir bir yuva kuruyor. Yoğun ilgi gören projede daire fiyatları 200 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Hemen teslim fırsatı sunan projede inşaat çalışmaları ise hızla ilerliyor.

Fly Butik Residence'ın yatırımcısına yüksek kazanç getireceğini belirten Uçarlar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Metin Uçar, "Fly Butik Residence, Beylikdüzü-Esenyurt'un en prestijli projelerinin bulunduğu bir yerde inşa ediliyor. E-5'e ve metrobüse 5 dakika mesafede olan Fly Butik Residence, eğitim kurumları, sağlık merkezleri, havaalanı ve en gözde AVM'lere sadece birkaç dakika uzaklıkta yer alıyor. İstanbul'un en modern yerleşim bölgesinde yeni bir yaşama kapı açan projemiz mimarisi ve akıllı kullanım alanlanyla diğer projelerden ayrılıyor" açıklamasında bulundu.

Türkiye Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181