Fuzul Başakcity projesinde senetle topraktan ev alma kampanyası!
Farklı stratejileriyle gayrimenkul sektöründe ayrışan Fuzul Yapı, Başakşehir’de Başakcity adıyla en yeni projesini hayata geçiriyor. Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, 25. yıla özel olarak topraktan ve senetle satış imkânı ile Başakcity sakinlerine önemli yatırım avantajı sunacaklarını açıkladı. Projede 15 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul markalarından Fuzul Grup, Başakşehir’de 9. projesini Başakcity adıyla hayata geçiriyor. Çeyrek asırdır ülkemize artı değerler katan Fuzul Grup 25. yıla özel bir fırsat sunarak, topraktan senetle ön satışa çıkaracak. Başakşehir’in merkezinde ulaşılabilir fiyatla lüks yaşam vaat eden Fuzul Grup, Başakcity’yi 24 ayda teslim etmeyi öngörüyor.

Başakcity için ön talebin başladığını açıklayan Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, proje ile ilgili olarak, “Başakcity, Başakşehir’in merkezinde, butik bir proje. Bu sene Fuzul Grup’ un 25. yılı. Bizde 25. yılımız için özel bir ödeme planı hazırladık. Topraktan en uygun fiyatla ev sahibi olacak müşterilerimize yükselen banka faizlerinden de etkilenmemeleri için senetle ödeme kolaylığı sunuyoruz. ” değerlendirmesinde bulundu. Projeden 15 bin TL veya yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabildiğini kaydetti.

Büyüklükleri 70 metrekare ile 200 metrekare arasında değişecek 123 adet konuttan ve iki bloktan oluşacak Başakcity’de 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 tipi konutlar yer alacak.

Fuzul Grup, Başakşehir’de yüzde 80 prim yaptırıyor
Fuzul Grup, bugüne kadar Başakşehir’de 8 proje hayata geçirdi. Başakcity ise Bizimevler, Kent Neriva, Kent Ariva, Olimpa AVM, Olimpa Rezidans, Evila, Olimpa Park Plus ve 3. İstanbul Başakşehir projelerinin ardından Fuzul Grup’un Başakşehir’deki 9. projesi olacak. Eyüp Akbal, Başakşehir’de hayata geçirdikleri projelerin hepsini proje bitmeden sattıklarını kaydederek, “Başakşehir’de projelerimizden ev alanlar ortalama yüzde 80 prim sağladı.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181