Fuzul Yapı'dan eskisini verene yeni ev kampanyası!
Fuzul Yapı konut projesi Olimpa Park Plus'ta ev sahibi olmak ve yatırım yapmak isteyenler için takas kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında tüketiciler eski evlerini uygun şartlarda Olimpa Park Plus'ta yeni evleriyle takas edebilecekler. 

Fuzul Yapı kampanya kapsamında, kullanıcı aleyhine değer kaybı olmaması için daireye güncel ekspertiz yaptırarak bu bedel üzerinden alacak. Kalan daire bedeli ise 10 yıl vadeyle yüzde 0.70 oranla kredi kullanarak almak mümkün olabilecek. Takas yapılacak daire, satın alınacak daire bedelinin yüzde 50 peşinatı yerine geçecek. Kampanya 30 Eylül'e kadar devam edecek. Kampanya ile birlikte konut stoklarını eritmeyi hedeflediklerini dile getiren Fuzul Grup Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Akbal, "Fuzul Yapı olarak 2017 yılında yeni 2 bin konutla yatırıma devam edeceğiz" dedi. 

Türkiye Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181