Fuzul Yapı'nın takas kampanyasında son gün 30 Eylül!
Başakşehir'de yükselen Olimpa Park'ın ikinci etabı olan Olimpa Park Plus projesinde geçerli olan takas kampanyasında son gün 30 Eylül. Kampanya ile tüketiciler eski evlerini uygun koşullarda Olimpa Park Plus'ta yeni evleriyle takas edebiliyorlar.

Ev sahibi olmak isteyenler, satın alacağı daire bedelinin yüzde 50'sini geçmemek kaydıyla İstanbul'daki krediye uygun daire, iş yeri, ofis ve araçlarını peşinat yerine vererek Olimpa Park Plus'ta ev sahibi olabiliyor. Daireye güncel ekspertiz yaptırılarak ortaya çıkan bedel üzerinden alım yapılırken,  kalan daire bedeli ise 10 yıl vadeyle yüzde 0.70 oranla kredi kullanarak alınıyor.


15 ve 16 katlı bloktan oluşan Olimpa Park Plus projesinde yer alan 124 dairenin büyüklükleri 134 metrekare ile 199 metrekare arasında değişiyor. 3+1, 4+1 daire seçenekleri bulunan Olimpa Park Plus projesi 3. Havaalanı, Kuzey Marmara Otoyolu ve Kanal İstanbul gibi mega projelerin kesişim aksında konumlandırılıyor.

Olimpa Park Plus iletişim!
Adres: Başakşehir Mah. Erdem Beyazıt Caddesi No: 5 Başakşehir, İstanbul
Telefon: 0212 488 23 61
Web: www.olimpapark.com

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181