Greenist'ten bahara özel sıfır faiz fırsatı!
İstanbul’un hızla gelişen Basın Ekspres bölgesinde yer alan Greenist Projesinde bahara özel kampanyalar başladı. Yaşamın başladığı projede,daire satış bedelinin %75’ ine kadar çok özel faiz oranlarıyla kredi imkanı sunuyor.

İstanbul Bahçelievler’de 174 daireden oluşan Greenist Konutları’nda mutluluğunu geniş ve ferah alanlara yaymak isteyenler için dubleks daireler özellikle büyük aileler tarafından tercih ediliyor. Her dubleks dairenin kendine özel bahçesi olduğuna dikkat çeken Saray Grup Yönetim Kurulu Üyesi Talin Saraylı Dikici “Satışları hızla devam eden projemizde dubleks daireler de epey ilgi gördü. 148-350 metrekare arasındaki dubleks daire seçeneklerimiz, çocuklu ve geniş aileler için büyük kullanım kolaylığı sağlıyor. Hali hazırda 80 bin metrekare semt parkı ile çevrili, özel mimari konsepti ile butik bir proje olan Greenist’te her dubleks dairenin ayrıca kendine özel bir bahçesi olması en büyük avantajlarından biri” dedi. “Dört mevsim tatil vadediyoruz” ilkesiyle yola çıkan Greenist’tedubleks dairelerin yanı sıra, her dairenin mutlaka bir balkon/teras veya kat bahçesinin olduğu, oda sayısı kadar otopark alanına ve geniş sosyal alanlara sahip olan Greenist konutlarında bahara özelkampanyalı banka faiz oranları uygulanıyor. Banka kredisi kullanımında 60 aya yüzde 0,68 ve 120 aya yüzde 0,89 çok özel faiz oranları ile Greenistmüşterilerine bahara yeni bir evde girme imkanı sağlıyor.

Greenist’ten ev alana yüzde “0,00” faizle başlayan kredi imkanı
Doğa ile şehir hayatını buluşturan Greenist konutlarında, 12 ay vadede faiz uygulanmıyor.120 aya kadar değişen çok özel faiz oranları Garanti Bankası aracılığıyla, dönemin en uygun ödeme fırsatlarını Greenist müşterilerine sunuyor.

Greenist Konutlarının Bahar Kampanyası;
Vade     Faiz Oranı
12          0,00%
24          0,07%
36          0,41%
48          0,58%
60          0,68%
72          0,75%
84          0,80%
96          0,83%
108        0,86%
120        0,89%

Gazete Vatan 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181