Greenist'ten yılın son gününe kadar yüzde 10 indirim!
Greenist’ten daire sahibi olmak isteyenlere ekstra yüzde 10 indirimin uygulanacağı kampanya, 31 Aralık 2015’e kadar devam edecek. Özenli peyzaj mimarisiyle bölgenin en yeşil projesi olan Greenist, her dairenin bir balkon/teras veya kat bahçesi gibi bir açık alana sahip olmasının yanı sıra; oda sayısı kadar otopark, özel çok güvenliği ve gerek açık gerek kapalı sosyal tesisleriyle dört mevsim tatil vaad ediyor.

“Konut sahibi olmak isteyenler için büyük avantaj”
Greenist’te 31 Aralık 2015’e kadar uygulanacak yüzde 10 indirimin konut sahibi olmak isteyenler için büyük avantaj olduğunu dile getiren Saray Grup Yönetim Kurulu Üyesi Talin Saraylı “Hali hazırda son günlerdeki döviz dalgalanmalarını ve buna bağlı olarak inşaat malzemelerindeki artışı yansıtmadığımız Greenist projemizde arsa fiyatına ev satmaya devam ediyoruz. Yılbaşına özel düzenlediğimiz yüzde 10 indirim de bu avantajı ikiye katladı. Konut sahibi olmak isteyenler için çok büyük bir fırsat” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181