Greenox Residence'de 'sıfır peşinat' kampanyası!
Toplamda 500 milyon yatırımla inşa ettiği Greenox Residence projesinde 28 Nisan 31 Mayıs tarihleri arasında geçerli olacak sıfır peşinat kampanyası sizleri bekliyor.

20 bin 539 metrekare alanda inşa edilen Greenox Urban Residence projesinde 28 metrede dikey orman, 48 metrede teras, 50 metre yükseklikte ise yüzme havuzu yer alıyor. 27 katta 170 daireden oluşan Greenox Residence projesinde 1+1  ve 2+1 konut seçenekleri sunulurken, daire büyüklükleri ise 55 metrekare ile 92 metrekare arasında değişiyor.

Lokasyonu ile dikkat çeken Greenox Residence projesinde güneşlenme terası, vitamin bar, barbekü alanı, seyir terası, fitness salonu, sauna, buhar odası, şok duşu, soyunma odaları; giriş katında resepsiyon, karşılama avlusu, etkileşim avlusu, concierge, toplantı salonu, çalışma odası, misafir suitleri, cafe, müzik ve oyun odaları, eğlence odası ve cep sineması gibi sosyalleşme alanları yer alıyor.

Greenox Residence teslim tarihi için tıklayınız.

Greenox Residence İletişim!
Adres: Eski Büyükdere Caddesi İstanbul Sapphire D:1606 - Kağıthane - İstanbul
Telefon:  0 (212) 528 90 00
Web: www.greenox.com.tr

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181