Greenox Residence Kağıthane'de yükseliyor!
Gayrimenkul sektörünün iki oyuncusu Aycan Gayrimenkul ve Feres Yapı, yeni bir proje için bir araya geldi. Bugüne kadar farklı bölgelerde butik projeler hayata geçiren iki firma, Kağıthane'de ikon bir proje hayata geçirmek için kolları sıvadı. Ayçan Grup Başkanı Ahmet Tüfekçibaşı, Feres ve Aycan markaları olarak bugüne kadar nitelikli projeler hayata geçirdiklerini belirterek, Kâğıthane ve Çeliktepe'de birçok bina inşa etmeye devam ederek özellikle kentsel dönüşüm projelerinde aktif bir rol üstlendiklerini söyledi.

2007 yılından bu yana bölgede gerçekleştirdikleri kentsel dönüşüm projeleri nedeniyle Kâğıthane bölgesini çok iyi tanıdıklarını anlatan Tüfekçibaşı, "Biz ada bazlı çalışmalar hayata geçiriyoruz. Feres Gayrimenkul de bugüne kadar butik yapılar inşa ederek yoluna devam eden bir firma. Şimdi ise ortaklık olarak Çeliktepe bölgesinde benzersiz bir ikon projeyi hayata geçirmek için bir araya geldik" dedi. Tüfekçibaşı, projeye Greenox Residence adını verdiklerini anlatarak, projenin, giderek betonlaşan İstanbul'da, şehir merkezinde yaşayanların yeşile ve oksijene duyduğu ihtiyaçtan yola çıkılarak hayat bulduğunu anlattı.

170 konutluk Greenox Residence ile yeni bir dönemin başlangıcınaimzaattıklarımbelirten Ahmet Tüfekçibaşı, eski ve depreme dayanıklı olmayan binaları yıkarak yerine yenisini yapmak şeklinde tanımlanan kentsel dönüşüme, Greenox Residence ile yepyeni bir boyut kazandırmayı hedeflediklerini kaydetti. Ahmet Tüfekçibaşı, projenin enerji tasarrufu ve çevre dostu özellikleriyle LEED Gold adayı olduğunu belirterek, "Kent peyzajlarını etkileyecek bir dönüşüm sürecini de başlatacak olan Greenox Residence şehrin merkezinde çevresindeki biyolojik çeşitliliği artıracak bir projedir" dedi. Büyükdere Caddesi'ne yürüme mesafesinde bulunan Greenox Residence için ön talep topladıklarını belirten Tüfekçibaşı, projenin resmi olarak 21 Nisan tarihinde satışa çıkacağını açıkladı.

Dünya Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181