Günyüzü İnşaat Büyükçekmece projesi geliyor!
Gül İnşaat iştiraki Günyüzü İnşaat imzası ile 776 adet konuttan oluşan Günyüzü İnşaat Büyükçekmece projesi geliyor.

1+1, 2+1, 3+1 ve 6+1 daire tiplerinden meydana gelecek olan Günyüzü İnşaat Büyükçekmece projesinde dairelerin metrekareleri henüz netleşmedi. 201 milyon 240 bin TL yatırımla hayata geçirilen Günyüzü İnşaat Büyükçekmece projesi lokasyonu ile dikkat çekiyor.

30 bin 660 metrekare alanda inşa edilecek olan Günyüzü İnşaat Büyükçekmece projesi 14 ve 21 katlı 4 blok olarak tasarlanıyor. İstanbul Büyükçekmece'de yükselecek olan Günyüzü İnşaat Büyükçekmece projesinde 160 adet ticari birim yer alıyor. 

Proje sahasına daha önce Erke İnşaat Sanayi Turizm Yatırım Ve Ticaret A.Ş. ‘ye kiralanmıştır. Firma olarak proje sahasına 07.09.2010 tarih ve B.18.4İÇO.4.34.00.03 sayı numarası ile 126 adet konut ve 168 adet dükkan için İl Çevre Ve Orman Müdürlüğünden Kapsam Dışı olarak Çed Görüşü Alınmıştır. Firma daha sonra ekonomik nedenlerden dolayı işi yarım bırakıp kira sözleşmesi feshedilmiştir. Proje Yeri Mülkiyet Sahibi Günyüzü İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş. ile Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi olarak sözleşme yapmıştır. Proje sahsında daha önce alınan kapsam dışı yazısına istinaden inşaat aşamalarına başlanmış hafriyat ve kazı çalışmaları bitirilmiş, binalar belli yüksekliğe kadar erke inşaat sanayi turizm yatırım ve ticaret A.Ş. olarak yapılmıştır.

Günyüzü İnşaat Büyükçekmece projesi teslim tarihi? Tıklayınız.

Günyüzü İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat! Tıklayınız.

Günyüzü İnşaat Büyükçekmece projesi nerede? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181