GYODER Hep İstanbul kampanyası!
Esenyurt’ta inşa edilen Hep İstanbul projesinde GYODER kampanyası kapsamında yüzde 20 peşinatla 120 aya kadar yüzde 0,70 oranında faizle kredi kullanılabiliyor.

56.880 metrekare arsa alanında yükselen Hep İstanbul projesi 1.424 adet konuttan oluşuyor. 11 yüksek blok, 14 sıra ev bloğuna sahip Hep İstanbul projesinde iki ayrı toplam 2.600 metrekare kapalı alana sahip sosyal tesis yer alıyor. Hep İstanbul projesinde farklı çocuk yaş grupları için tasarlanmış 1.500 metrekare açık çocuk oyun alanları, 2 km uzunluğunda yürüyüş yolları ve 1 km uzunluğunda bisiklet parkurları bulunuyor.

Çeşitli sosyal donatı alanlarına sahip Hep İstanbul projesinde otopark, çok amaçlı salonlar, cep sineması, kütüphane, yürüyüş parkuru, bisiklet yolları, peyzaj alanı, kuru temizleme, süpermarket, terzi, restoran, kafe, spor salonu, basketbol sahası, futbol sahası, tenis kortu, açık-kapalı yüzme havuzu, fitness center, plates salonu ve jimnastik salonu yer alıyor.

Hep İstanbul ne zaman teslim?

Hep İstanbul nerede?

Hep İstanbul İletişim!
Adres: Zafer Mahallesi, Adile Naşit Bulvarı No:54 34513 Esenyurt/İSTANBUL
Telefon: 444 84 37
Web: www.hepistanbul.com.tr

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181