Hasbahçe Kağıthane Evleri nerede? İşte lokasyonu...
1800 metrekare arsa üzerinde inşa edilecek olan Hasbahçe Kağıthane Evleri projesi İstanbul Kağıthane'de konumlanıyor.Proje Hasbahçe Mesire Alanı'nın üzerinde yer alıyor.



500 metrekaresi peyzaj alanlarına ayrılan Hasbahçe Kağıthane Evleri projesi​ 3 firma ortaklığında hayata geçiriliyor. Genyap, Bautim ve Özma ortaklığında hayata geçirilen Hasbahçe Kağıthane Evleri projesinde ortak sosyal kullanım alanları, kapalı otopark, spor salonu, sauna, çocuk oyun parkı ve açık hava dinlenme köşeleri bulunuyor.

120 daireden oluşan Hasbahçe Kağıthane Evleri projesi 2+1 ve 3+1 çatı dubleksi dairelerden oluşuyor. 16 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Hasbahçe Kağıthane Evleri projesinde 2+1 daireler net 67 brüt 105 metrekare ve 3+1 daireler net 120-140 brüt 184-215 metrekare olarak tasarlanıyor.

Hasbahçe Kağıthane Evleri teslim tarihi? Tıklayınız.

Hasbahçe Kağıthane Evleri iletişim!
Telefon: +90 212 295 1 295
Web: www.hasbahcekagithane.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181