Hep İstanbul Arçelik'i tercih etti!
Türkiye’nin 60 yıllık güçlü ve güvenilir kuruluşu Tekfen’in markası Tekfen Emlak Geliştirme’nin Avcılar, Beylikdüzü ve Esenyurt ilçelerinin kesişiminde, bölgesinin en iyi lokasyonunda hayata geçirdiği HEP İstanbul’da Arçelik ile işbirliği yapıyor. HEP İstanbul, Arçelik grubunun en prestijli markası Leisure Patricia Urquiola ankastre ürün serisi ve HEP İstanbul için özel üretilen Arçelik mutfakları ile kalite anlayışını bir üst seviveye taşıyor.

Tekfen Emlak Geliştirme, HEP İstanbul “Hayatımın Evi Projesi”nde ev sahibi olmak isteyenleri kaliteyle buluşturmaya devam ediyor.

Dünyaca ünlü tasarımcı Patricia Urquiola’nın evin, ailenin hatta hayatın en sıcak noktası olan mutfağa yepyeni bir bakış açısı getirmek için dizayn ettiği Leisure Patricia Urquiola ankastre ürün serisi ve HEP İstanbul için özel üretilen Arçelik mutfakları HEP İstanbulluların beğenisine sunuldu. HEP İstanbul Satış Ofisi’nde düzenlenen davette HEP İstanbulllular, örnek dairelerde Leisure Patricia Urquiola ankastre ürün serisi ve HEP İstanbul için özel üretilen Arçelik mutfaklarını görerek keyifli bir Pazar geçirdi.

11 yüksek blok ve 14 sıra ev bloğundan oluşan HEP İstanbul’da toplam 1.424 daire yer alıyor. Projede konut ünitelerinin yanı sıra toplam 2600 m2 alana sahip 25 adet ticari ünite yer alıyor. Projenin site girişine konumlandırılan ticari alanlarda süpermarket, alışveriş alanları, cafeler ve restoranların yer alıyor. HEP İstanbul yer aldığı bölgenin gelişimine bölgesine değer katarken geniş sosyal alanları yeşil ile iç içe olanakları sayesinde ev sahiplerine “iyi yaşam” vaat ediyor.

Aile yaşamının ve özellikle çocukların yaşamın merkezine konumlandırıldığı projede, sosyal alanlar bu kapsamda çeşitlendirildi. Farklı yaş grupları için çocuk oyun alanları (1500 m2’ye varan), kapalı ve açık yüzme havuzları, kütüphane, cep sineması ve zengin bitki örtüsü, 3 km uzunluğundaki yürüyüş ve bisiklet parkurları, spor ve aktivite alanları projede planlanan sosyal yaşamın öne çıkan noktaları.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181