Hep İstanbul'da Kurban Bayramı'na özel kampanya!
GYODER’in Ağustos ayında başlattığı “Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye” kampanyasına HEP İstanbul projesi ile destek veren Tekfen Emlak Geliştirme, yüzde 20 peşinat ile 10 yıl yüzde 0.70, 5 yıl yüzde 0.43 sabit faiz oranı sunduğu kampanyası ile Kurban Bayramı’nı karşılıyor.

“Tekfen Emlak Geliştirme olarak, ülkemizin yarınlarına güveniyoruz”
Tekfen Emlak Geliştirme olarak, bayram döneminde de ev sahibi olmak isteyenlere avantajlı fırsatlar sunmaya devam ettiklerini belirten Tekfen Emlak Geliştirme Genel Müdürü Ömer Egesel, “Tekfen Emlak Geliştirme olarak GYODER kampanyasına destek olmaktan son derece gururluyuz. Bu kapsamda Ağustos ayında başlattığımız kampanyayı Kurban Bayramı’nı da içine alacak şekilde uzattık. Kampanya süresince hiçbir fiyat artışı yapmadan daha çok insanı hayatının eviyle buluşturmayı amaçlıyoruz. Tekfen Emlak Geliştirme olarak ülkemizin yarınlarına güveniyoruz. Daha güçlü bir Türkiye için üzerimize düşen görevi, sorumluluk bilinciyle yerine getirmeye hazırız.” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181