Hep İstanbul'da 'Oturunca Öde' kampanyası!
Tekfen Emlak Geliştirme; HEP İstanbul “Hayatımın Evi Projesi”nde ev sahibi olmak isteyenlere, ‘Oturunca Öde’ kampanyasıyla kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Aralık 2016 tarihine kadar geçerli olacak kampanya kapsamında, kredi ile ev alan HEP İstanbullular; ilk taksitlerini evlerine oturunca Mayıs 2017’de ödemeye başlayacak.

Nisan 2017’de hayatın başlayacağı HEP İstanbul’da “Oturunca Öde” kampanyası kapsamında 120 aya varan vade oranıyla ev alanlar, kredilerini Nisan 2017’de kullanmış gibi ödemeye başlarken istedikleri evi de önceden seçme avantajına sahip olacak.

60 yıllık Tekfen markasının güvencesi ile HEP İstanbul’da ev sahiplerine aile hayatına odaklanarak iyi yaşam sunduklarını belirten Tekfen Emlak Geliştirme Genel Müdürü Ömer Egesel, “HEP İstanbul projesi avantajlı konumu, sosyal olanakları, ödeme koşulları ile bir bütün olarak ev sahiplerinin “Hayatının Evi” olmaya aday. Kampanyalarımızla da HEP İstanbullular’a en iyi seçenekleri sunmak için çalışıyoruz. 2016 yılı sonuna kadar sürecek olan “Oturunca Öde” kampanyamız kapsamında da ev sahipleri evlerine taşınıncaya kadar kredi taksiti ödemeyecek. Taksit ödemeleri HEP İstanbul’da hayatın başlayacağı Mayıs 2017’de başlayacak.” dedi.

56 bin 880 metrekare arsa üzerinde 253 bin metrekare inşaat alanında yer alan proje, 11 yüksek blok, 14 sıra ev bloğu olmak üzere 1424 daireden oluşuyor. Aile yaşamını merkeze alan HEP İstanbul’da sınırlı sayıda “Sıra Evler” bulunuyor. Az katlı mimarisi, geniş yaşam alanları, özel bahçeleri ve teras kullanımlarıyla Sıra Evler, özellikle aileler için keyifli yaşam sunuyor. HEP İstanbul’da konut ünitelerinin yanı sıra toplam 2 bin 600 metrekare alana sahip 25 adet ticari ünite yer alıyor. Projenin site girişine konumlandırılan ticari alanlarda süpermarket, alışveriş alanları, cafeler ve restoranlar yer alıyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181