Hep İstanbul'da yüzde 4 peşinat kampanyası!
Tekfen Emlak Geliştirme imzasıyla hayata geçirilen Hep İstanbul projesinde 100 daireye özel yüzde 4 peşinat kampanyası, otururken ödeme avantajı ilealıcılarına sunuluyor. 

1 yüksek blok, 14 sıra ev bloğunda 1.424 adet konuttan oluşan Hep İstanbul projesi 56.880 metrekare arsa alanında yükseliyor. İstanbul Esenyurt’ta inşa edilen Hep İstanbul projesi Amerikan Yeşil Binalar Konseyi (USGBC) tarafından verilen LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) sertifikasına adayı olarak dikkat çekiyor.


Farklı çocuk yaş grupları için tasarlanmış 1.500 metrekare açık çocuk oyun alanları, 2 km uzunluğunda yürüyüş yolları ve 1 km uzunluğunda bisiklet parkurları bulunan Hep İstanbul projesinde otopark, çok amaçlı salonlar, cep sineması, kütüphane, yürüyüş parkuru, bisiklet yolları, peyzaj alanı, kuru temizleme, süpermarket, terzi, restoran, kafe, spor salonu, basketbol sahası, futbol sahası, tenis kortu, açık-kapalı yüzme havuzu, fitness center, plates salonu ve jimnastik salonu yer alıyor.

Hep İstanbul ne zaman teslim? Tıklayınız.

Hep İstanbul daire fiyatları ne kadar? Tıklayınız.

Hep İstanbul İletişim!
Adres: Zafer Mahallesi, Adile Naşit Bulvarı No:54 34513 Esenyurt/İSTANBUL
Telefon: 444 84 37
Web: www.hepistanbul.com.tr

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181