HEP İstanbul'dan 'Evinizi otururken ödeyin' kampanyası!
Tekfen Emlak Geliştirme; yaşamın Ocak 2017’de başlayacağı HEP İstanbul’da ev sahibi olmak isteyenler için başlattığı ‘%4 Peşin, Kalanı Evinizde Otururken Ödeyin!’kampanyasıyla daireleri teslim etmeye hazırlanıyor. 100 daire için geçerli olan kampanya ile sadece yüzde 4 peşin ödeme yapanlar, HEP İstanbullu olma fırsatını yakalayacak. Taksitin ve faizin olmadığı kampanyada, HEP İstanbullular kalan tutarı evlerinde otururken 3 yıl boyuca yılda bir balon ödemeyle yapabilecekler.

Tekfen Emlak Geliştirme Satış, Pazarlama ve İş Geliştirme Koordinatörü Emre Ülger, “60 yıllık Tekfen markasının güvencesi ile HEP İstanbul projesine başladığımız ilk günden beri, iyi yaşamın bütün gerekliliklerini içine alan bir dünya yaratmaya odaklandık. Avantajlı konumu, sosyal olanakları ve ödeme koşulları ile bir bütün olarak ev sahiplerinin ‘Hayatının Evi’ olmayı hedefledik.

Son kampanyamızda HEP İstanbul’dan ev sahibi olmak isteyenlere yine çok avantajlı bir ödeme planı sunuyoruz. Ocak 2017’de hayatın başlayacağı HEP İstanbul’da düşük peşinat ve otururken ödeme fırsatı ev sahiplerimizi bekliyor.

Yüzde 4 peşinat ödeyenler kalan tutarı evlerinde otururken, 3 yıl boyunca yılda bir kez olmak üzere 3 eşit balon ödemeyle yapabilecekler. Sadece 100 ev için Tekfen bünyesinde sunulan bu ödeme planında faiz olmayacak. Ödemelerini daha erken tarihte ödemek isteyenlere indirim fırsatı da sunulacak.” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181