Hep İstanbul Sıra Evler etabı satışta!
Tekfen Emlak Geliştirme, Esenyurt'ta hayata geçirdiği Hep İstanbul projesinin 'Sıra Evler' etabını satışa çıkardı. Bu etaptaki konutların yüzde 20'si 10 günde satıldı. 66 daireden oluşan etapta konutların satış fiyatı 752 bin liradan başlıyor. Tekfen Emlak Geliştirme Genel Müdürü Ömer Egesel, 3+1,4+1 tiplerindeki dairelerin yer aldığı Sıra Evler'in, bahçe kullanım alanı ve çift cepheyle genellikle aileler tarafından tercih edildiğini söyledi. Sıra Evler lansmanmda yeni projelerle ilgili sinyaller de veren Egesel, yıllık 1 milyar liralık ciro hedefiyle farklı bölgelerde projeler geliştirmeyi sürdüreceklerini dile getirdi.

SANAYİYİ DÖNÜŞTÜRÜYOR
Tekfen Emlak Geliştirme'nin Rönesans Grubu'yla yüzde 50-50 ortaklıkla izmir'de proje geliştirdiğini hatırlatan Egesel, şöyle konuştu: "500 milyon dolar ciro hedefiyle yola çıktık. Karma projenin planlama aşaması devam ediyor. Bu yıl başlatmayı hedefliyoruz. Projenin mimarı Emre Arolat. Toplam 150 bin metrekare kapalı alanda yapılacak proje İzmir'in en büyüklerinden biri olacak. 2019'da tamamlanması hedefleniyor." Egesel, Hep İstanbul projesinde olduğu gibi sanayi dönüşümüne de her zaman katkı sunmak istediklerini söyledi. Kartal, Sarıyer, Zeytinburnu gibi ilçeler üzerinde çalıştıklarını belirten Egesel, "Hem büyük sanayi dönüşüm alanları hem de şehirle yakın bağlantıları var. Tekfen, mühendislik ve tasarım alanında bilinen bir marka. Bu nedenle Tekfen markasıyla bir yere gittiğimizde tercih ediliyoruz" diye konuştu.

ABD'Lİ FONLA ORTAK PROJE
Tekfen Holdingin çalıştığı her alanda kendine koyduğu hedefler olduğunu belirten Egesel, gayrimenkul geliştirmenin grup içindeki payını da artıracaklarını söyledi. Egesel, "Şu anda payımız yüzde 3-4 bandında. Bunu yüzde 15'e çıkarma hedefimiz var" dedi. Tekfen Holding'in yeni dönem büyüme planları çerçevesinde önemli bir yere sahip olan Tekfen Emlak Geliştirme, ABDTi fon şirketi Amstar Global Partners ile de niyet mektubu imzaladı. İki ortak, proje bazlı çalışmaların yanı sna kentsel dönüşüm projeleriyle de ilgilenecek.

2017'DE TESLİM
Geçen yıl başlayan 'Hep İstanbul' projesinin Nisan 2017'de teslim edilmesi planlanıyor. Projenin yüzde 70'i satıldı. İlk satışa çıktıklarında metrekare fiyatlarının 2 bin 600 liradan başladığını anlatan Ömer Egesel, şu anda fiyatların 3 bin 800 liranın üzerine çıktığını belirtti. Toplam 57 bin metrekare üzerinde yükselen projede bin 424 daire yer alıyor. Projenin yüksek blokta yer alan konutları 326 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Seda TABAK/Sabah Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181