HEP İstanbul’da 5 yıl sıfır faizli kampanya!
Tekfen Gayrimenkul kalitesiyle ev sahibi olan HEP İstanbullular hayallerindeki yaşamın keyfini sürmeye başladı. Açık ve kapalı yüzme havuzları, spor sahaları, araç trafiğine kapalı, güvenlikli, zengin peyzajı ve ferah yaşam alanlarıyla ev sahiplerine bir yaşam tarzı sunan HEP İstanbul’da avantajlı ödeme planıyla ev alma fırsatı devam ediyor. “%5 peşin, hemen yerleşin!” kampanyası kapsamında HEP İstanbul’dan ev sahibi olmak isteyenler %5 peşinat, 5 yıl sıfır faizli Tekfen ödeme planıyla kendi evlerine hemen taşınmanın keyfini yaşayacak.

E-5 ve TEM bağlantı yolu kesişiminde Haramidere Kavşağı’nda yer alan HEP İstanbul, güçlü karayolu bağlantılarının yanı sıra metrobüs durağına ve planlanan Bakırköy-Beylikdüzü metrosuna yürüme mesafesinde bulunuyor.

Çocukların, yaşamın merkezine konumlandırıldığı HEP İstanbul’da, farklı yaş grupları için 1.400 m2’ye varan çocuk oyun alanları kapalı ve açık yüzme havuzları, kütüphane, cep sineması, 3 km uzunluğundaki yürüyüş ve bisiklet parkurları, spor ve aktivite alanları bulunuyor. Çocuklar HEP İstanbul’da daha güvende, daha keyifli ve daha mutlu büyüyor.

157M2’ lik 3+1 bir ev için hazırlanan örnek ödeme planı tablosu aşağıdaki gibidir:

Satış Fiyatı  %5 Peşin  5 Yıl 0 Faiz               Ara Ödemeler
660.600 TL  33.030 TL  5.505 TL / 60 Ay     2018           2019         2020
                                                                   99.090 TL    99.090      99.090
                                                                         
Tekfen Gayrimenkul Hakkında:
Tekfen Gayrimenkul; kalite, güvenilirlik çevre hassasiyeti ve fonksiyonellik olarak belirlediği marka değerlerini özgün çizgisiyle birleştirerek uluslararası standartlarda gayrimenkul projeleri geliştiriyor. Tasarıma büyük önem veren ve daima en iyi mimarlarla çalışan Tekfen Gayrimenkul için, yüksek müşteri memnuniyeti kadar, çevreye yönelik sorumluluklar da önem taşıyor. Doğru seçilmiş lokasyonlarda konsept, kalite ve tasarımıyla öne çıkan projeler yaratmayı ayrıştırıcı bir unsur olarak değerlendiren Tekfen Gayrimenkul’ün 2000 yılından bugüne kadar imza attığı Akmerkez, Taksim Residences, Tekfen Tower, Tekfen Yalıkavak Evleri, Bodrum Gümüşlük Evleri, Levent Ofis, Kağıthane OfisPark ve Tekfen Bomonti Apartmanları projeleri bu yaklaşımın temsilcisi olarak öne çıkıyor. HEP İstanbul ile bulunduğu çevreye değer katan, sürdürülebilir yeni yaşam projeleri üretme anlayışını devam ettiren Tekfen Gayrimenkul, planlanan Tekfen Topkapı Projesi ile de İstanbul’un merkezinde iyi tasarlanmış, kaliteli bir yaşam alanı sunmayı hedefliyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181