Hezarfen Konutları nerede? İşte lokasyonu...
11 katlı toplam 10 blok olarak yükselecek olan Hezarfen Konutları nerede sorusunun cevabı belli oldu. Kooperatif sistem ile inşa edilecek Hezarfen Konutları Hadımköy Kiptaş konutlarınına komşu konumda ve 3. havalimanına 15 dakika mesafede hayata geçirilecek. 

Ayrıca 3. Köprü bağlantı yoluna 2 dakika ve Kanal İstanbul'a 4 kilometrelik mesafede konumlandırılacak Hezarfen Konutları lokasyonu ile dikkat çekeceği planlanıyor. Daireleri 135 metrekare büyüklüğünde tasarlanan Hezarfen Konutları Vefakar Yapı imzasıyla inşa edilecek.

420 adet daireden oluşacak olan Hezarfen Konutları her katında 4 daire yer alacak şekilde tasarlanıyor. İnşaasına 2020 yılında başlanması planlanan Hezarfen Konutları'nın tüm daireleri 3+1 seçeneğiyle planlanıyor. 22 bin 500 metrekare arsa alan üzerinde hayata geçirilecek Hezarfen Konutları'nın yaşam alanları arasında; fitness salonu, mescit, kütüphane, toplantı salonu, bay- bayan ayrı kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, basketbol, futbol ve voleybol sahaları gibi sosyal alanlar bulunacakken ayrıca her daire için 1 araçlık kapalı otopark imkanı ve açık ve misafir otoparkı da yer alacak.

Hezarfen Konutları ​teslim tarihi için tıklayınız.

Hezarfen Konutları ​fiyat için tıklayınız.


Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181