Hiper Gayrimenkul'den Esenyurt'a yeni proje; Future Park
2 bin bağımsız birim bulunan Future Park projesi Hiper Gayrimenkul Geliştirme imzası ile hayata geçiriliyor.

Stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunan Future Park projesi 1600 konuttan oluşuyor. Future Park projesi 9 blok olarak tasarlanıyor. Akıllı ev sistemine sahip olan Futura Park projesi lokasyonu ile dikkat çekiyor. Karma konsepte sahip olan Future Park'ta fitness salonu, sauna, açık-kapalı havuz, basketbol sahası, voleybol sahası, bisiklet ve yürüyüş yolları bulunuyor.

1650 metrekare kapalı alan üzerinde inşa edilen Future Park projesi 30 bin metrekare çarşı konseptinde bağımsız ticari bölümlerden meydana geliyor. İstanbul'un en geniş yeşil parklarından birinin yanıbaşında hayata geçirilen ​Futura Park projesinde stüdyo ve 1+1 daireler sadece ev-otel olarak tasarlanan ikiz kulede bulunurken 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler diğer bloklarda yer alıyor.

Future Park fiyat? Tıklayınız.

Future Park teslim tarihi? Tıklayınız.

Future Park nerede? Tıklayınız.

Future Park iletişim!
Adres: Akevler Mahallesi 1069. Sokak No:9 Esenyurt - İSTANBUL
Telefon: +90 (212) 699 85 50 | 444 9 532
Web: www.futurepark.com.tr

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181