​Huzurlu Marmara'da konutların yüzde 92'si sahiplerini buldu!
'Huzurlu Marmara' projesi büyük ilgi görmeye devam ediyor. Yatırımcılar tarafından yoğun ilgi gören ve yüzde 92'si satılan projenin son daireleri 374 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuyor. Lanse edildiği günden itibaren yoğun ilgiyle karşılanan Huzurlu Marmara projesi yatırımcılar tarafından büyük ilgi görüyor. Huzurlu ve dingin bir hayatı tercih edenlerin buluşma noktası olarak nitelendirilen proje Beylikdüzü'nün en değerli noktasında yükselirken, deniz manzaralı daireler yatırımcıların dikkatini çekiyor. Projede son daireler avantajlı fiyatlarla yatırımcılara sunulurken dükkan satışları da başladı.

YEŞİL ALANDA CÖMERT
Projesinin yüzde 92'i şimdiden sahiplerini bulduğunu belirten ve İstanbul Beylikdüzü'nün geleceğin Florya'sı olacağını belirten Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı" Projemizden daire alanlar çok kazançlı. Çünkü projemizde aklınıza gelebilecek her türlü sosyal donatı alanlarımız mevcut. Deniz manzaralı dairelerimiz yer aldığı projemizin yüzde 85'ini yeşil alana ayırdık. Huzurlu Marmara Projemizde yüzde 92'si sahiplerini bulurken son daireleri avantajlı fiyatlarla yatmmcılara sunuyoruz" dedi. 500 konut ve ticari ünitelerden oluşan projede, 2+1, 3+1 ve 4+1 'den oluşan üç tip daire seçenekleri sunuluyor. Huzurlu Projede daireler 9 7 metrekare ile 177 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.

İLGİYİ ARTIRIYOR
BÖLGEYE ve projenin donatılarına kıyasla ekonomik oranlarda tutulan fiyatlar, projeye olan ilgiyi artırıyor. Huzurlu Marmara Beylikdüzü'nde 2+1 daireler 374 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Huzurlu inşaat, Marmara projesinde yatırımcılara kredili alımlarda ödeme kolaylığı sağlarken, projeden yatırım yapacak alıcılar anlaşmalı bankalar aracılı ile 120 ay için 0.97 oranla kredi kullanabiliyor. Firma ayrıca kendi bünyesinde oluşturduğu kredi olanaklarıyla kişiye özel ödeme planı da sunuyor.Öte yandan Beylikdüzü Sahili, Beylikdüzü Metrosu, Türkiye'nin en büyük liman isletmesi olan Ambarlı Umanı, West İstanbul Marina, TEM Otoyolu ve Atatürk Havalimanı gibi önemli lokasyonların çevrelendiği bir bölgede yer alan proje, konumuyla yatırımcısına büyük avantaj sağlıyor.

Star Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181