Huzurlu Marmara Güneşli güncel fiyat! Ekim 2017
Huzurlu İnşaat A.Ş. tarafından inşa edilen Huzurlu Marmara Güneşli Ekim 2017 güncel fiyatları belli oldu. Bağcılar'da kentsel dönüşüm projesi olarak yükselen Huzurlu Marmara Güneşli projesinde dairelerin fiyatları 3 bin 400 TL'den başlıyor.

Bağcılar Belediyesi’nin Güneşli’de ki ilk dönüşüm projesi olma özelliği taşıyan Huzurlu Marmara Güneşli projesinin 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor.135 metrekare ile 155 metrekare daire büyüklüklerine sahip olan Huzurlu Marmara Güneşli projesinde 289 konut yer alıyor. 

2 farklı konut tipinde tasarlanan Huzurlu Marmara Güneşli 4 blok olarak planlandı. 12 adet ticari ünitenin yer aldığı Huzurlu Marmara Güneşli 56 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselecek.

Huzurlu Marmara Güneşli teslim tarihi? Tıklayınız.

Huzurlu Marmara Güneşli nerede? Tıklayınız.

Huzurlu Marmara Güneşli iletişim!

Web: www.huzurluinsaat.com

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181