Huzzak Tower Metro'da vade farksız ödeme fırsatı!
Huzzak Yapı imzası ile inşa edilen Huzzak Tower Metro projesinde 10 bin lira peşinatla vade farksız ödeme planı sunuluyor.

16 katlı toplam 72 adet rezidence daire ve 10 ticari üniteden oluşan Huzzak Tower Metro projesi suit 1+1,1+1 ve 2+1 rezidence daireler olarak tasarlanıyor.

İstanbul Başakşehir'de konumlandırılan Huzzak Tower Metro projesi 3 bin 782 metrekarelik alan üzerinde hayata geçiriliyor.

3.köprü ve 3. havalimanı bağlantı yolları,olimpiyat stadı ve Atatürk Havalimanı bağlantı yollarının tekrar şekillendiği bir bölgenin tam merkezinde yer alan Huzzak Tower Metro projesinde cep sinema salonu, açık-kapalı çocuk oyun alanları, Türk hamamı, sauna, fitness, bilardo, masa tenisi, lobi, bay bayan mescid, kapalı otopark yer alıyor.

Huzzak Tower Metro teslim tarihi için tıklayınız.

Huzzak Tower Metro iletişim!
Telefon: 0212 488 06 77
Web: www.huzzak.com

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181