İhlas Marmara Evleri 4 projesi geliyor!
Marmara Evleri ve Bizim Evler serisi ile konut projeleri üreten İhlas Holding seriye yeni bir proje daha ekliyor. Kamuyu Aydınlatma Platformu KAP'a açıklamada bulunan İhlas Yapı, Marmara Evleri 4 projesinin ruhsatının alındığını bildirdi.

2 parselde, 31 bin 309 metrekare ve 30 bin 396 metrekare alan üzerinde yükselecek olan İhlas Marmara Evleri 4 projesinin 1.249 konuttan oluşması planlanıyor. İhlas Marmara Evleri 4 projesinde ayrıca 52 'de ticari alan yer alacak. İhlas Marmara Evleri 4 projesi Beylikdüzü Yakuplu bölgesinde inşa edilecek.

İhlas Marmara Evleri 4 projesi teslim tarihi? Tıklayınız.

İhlas Marmara Evleri 4 projesi fiyat? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet ust 6 yıl önce

lokasyon nerede topraktan yazılmak isterim 05387771969

Avatar
Kristalşehir Mağduru 6 yıl önce

İhlas Holdingin Kristalşehir’deki projesinden 2011’de daire aldım. Dairemi hala teslim etmemelerinin üstüne aldığım paraya bile satamıyorum. Bana daireyi satan kişilerin hepsi bir yerlere kaçtı. İhlas Holding’den daire almadan önce 50 kere düşünün. Satarken 24 ay sonra teslim edeceklerini söylediler, havuz yapacağız dediler şimdi muhattap bulamıyoruz. Oradaki yönetimle konuştuğumda inşAllah yaparlar diyorlar.

banner182

banner181