İkinci İstiklal Caddesi geliyor!
Polat Holding, İstanbul Beyoğlu’nda 800 milyon dolarlık yatırımla hayata geçireceği Piyalepaşa İstanbul projesiyle semt hayatını yeniden canlandırmayı hedefliyor. Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, projenin lansmanı için düzenlenen basın toplantısında ikinci bir İstiklal Cadesi yaratmak istediklerini söyledi.

YÜZDE 10’U SATILDI
Projede yer alan Alışveriş Sokağı (AVS) ile yıllık 10 milyonu aşkın ziyaretçi hedeflediklerini belirten Polat “Yerli ve yabancı 120 mağazanın yer alacağı Alışveriş Sokağı’yla 550 metre uzunluğunda 17 metre genişliğinde ikinci bir İstiklal Caddesi yaratmak istiyoruz. Bölgede ve çevresinde bu konseptte, bu kadar markayı bir araya getiren başka toplu bir alışveriş alanı yok. Kurguladığımız bu konseptle, sokaktaki alışveriş ve semt kültürünü Piyalepaşa İstanbul’da göreceksiniz” dedi. Polat, Piyalepaşa İstanbul’un Türkiye’de özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi, grubun da prestij projesi olduğunu vurguladı. Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel, ise projenin yüzde 10’unun tanıtım yapılmadan satıldığına dikkat çekti. Yücel “Yıl sonuna kadar konutlarımızın yüzde 30’unu, 2016 yılının sonuna kadar ise yüzde 50’sini satmayı hedefliyoruz” dedi.

PİYALEPAŞA İSTANBUL’DA TOPLAM 760 DAİRE, 190 REZİDANS BULUNUYOR
Piyalepaşa İstanbul’un tanıtım toplantısına projenin mimarı İki Design Group Yönetici Ortağı Y. Mim. Murat Kader de katıldı. Kader, projenin alışveriş, turizm, konut ve çalışma alanlarını tasarlarken; Mimar Sinan’ın modern ustalık eseri Piyalepaşa Camii’nden ve onun donatılarından esinlendiklerini söyledi. Konut, rezidans, otel, ofis ve Alışveriş Sokağı’ndan oluşan karma kullanım konseptiyle tasarlanan Piyalepaşa İstanbul, Beyoğlu’nda 82 dönüm arazi üzerinde hayata geçiriliyor. Projede 55 metrekareden 207 metrekareye, stüdyodan 4+1’e kadar değişen büyüklük ve tipte 760 daire ve 190 rezidans yer alıyor. 4 katlı, 3 bin 900 araçlık otoparka sahip projenin sosyal tesis alanı 3 bin 500 metrekareden oluşuyor. Projede konutlar metrekaresi 8 bin 500 TL’den, rezidanslar ise metrekaresi 10 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181