İnistanbul Hayat projesi yoğun ilgi görüyor!
İnistanbul Hayat fiyat için tıklayınız.

İş GYO ile Nef ortaklığı, Topkapı'daki İnistanbul Gala ve İnistanbul Lokal projelerinin ardından İnistanbul Hayat'ı yakında satışa çıkaracak. Ön talep döneminde kısa sürede 3 bine yakın talep alan İnistanbul Hayat'a ilgi şimdiden yoğun. İnistanbul, 376 bin liradan başlayan fiyatlarla, 48 ay vade farksız ödeme veya yüzde 0.99 faiz avantajı sunuyor, iş GYO ve Nef'in ilk projesi İnistanbul Gala'da ön talep döneminde projenin temeli atılmadan 1142 konuttan 874'ü 3 haftada satılmıştı, ikinci proje İnistanbul Lokal ise yoğun ilgi nedeniyle beklenenden 6 ay önce satışa çıkmıştı, iki projenin toplamında satılan konut sayısı bin 721 oldu.

ULAŞIM KOLAYLIĞI
İnistanbul Hayat, İnistanbul Gala ve İnistanbul Lokal'la, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa yerleşkesinin karşısında. İnistanbul, Davutpaşa metro istasyonuna 100 metre, Yenikapı Hızlı feribot iskelesine 7 dakika, Marmaray'a 3.2 km, Yenikapı sahil yoluna 4 km, Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 5 km, Ataköy'e 7 km ve Zincirlikuyu'ya 8 km mesafede bulunuyor. İnistanbul Hayat'ta fıtness salonu, kapalı basketbol ve futbol sahaları, squash kortu, çocuk oyun alanı, teras alanı, yürüyüş yolları, yüzme havuzu gibi sosyal olanakların yanı sıra kapalı otopark ve güvenlik de bulunuyor.

ÖDÜLLÜ PROJE 
Mimari tasarımını Perkins+Will'in üstlendiği ve "En İyi Mimari Tasarım" ödülüne layık görülen İnistanbul Topkapı'da, eski Şişecam fabrikasının arsası üzerinde 470 milyon dolarlık yatırımla hayata geçecek. Projenin yer alacağı konum, yüksek yatırım değeri ile öne çıkıyor. 35 bine yakın işletmenin yer aldığı bölge 1.3 milyon kişiye ev sahipliği yapıyor.

Posta Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181