Innovia 4 nerede? İşte lokasyonu...
Tamamı 4 etaptan meydana gelen Innovia projesi İstanbul'un gelişen bölgelerinden Esenyurt'ta konumlanıyor. 

Toplam 5800 daire yer alan İnnovia 4 projesinde 200 bin metrekare arsa alanına sahip. 14 bin konutluk dev yaşam projesi Innovia'nın son etabı olan İnnovia 4 projesi Yeşil GYO imzası ile yükseliyor. Sosyal donatı alanlarına da sahip İnnovia 4 projesinde yeşil alan, havuz, parklar, spor alanları ve diğer tüm sosyal alanlar, daire sahiplerinin her ihtiyacına cevap verecek şekilde tasarlanıyor.

1+1, 2+1, 3+1  daire seçenekleri bulunan İnnovia 4 projesinde daire büyüklükleri 49 ila 135 metreakre arasında tasarlanıyor. İlk üç etabının satışları tamamlanan Innovia projesinde 14 bin konut bulunuyor. İnnovia 4 projesinde açık kapalı yüzme havuzları, spor alanları, spa merkezi, yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanları, kafe ve restoranların yanı sıra parti evi de yer alıyor.

İnnovia 4 daire fiyatları ne kadar? Tıklayınız.

İnnovia 4 ne zaman teslim? Tıklayınız.


İnnovia 4 iletişim!
Adres: Cumhuriyet Mah. Hürriyet Cad. No:23 Beylikdüzü/İstanbul
Telefon: 0212 414 08 00

Web: www.innovia4.com

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181