İnvest İnşaat'ın yeni projesi; İnvest İnşaat Başakport projesi
Karma konsepte sahip olan İnvest İnşaat Başakport projesi İnvest İnşaat imzası ile yükselecek.

İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilecek olan İnvest İnşaat Başakport projesinde dairelerin fiyatları, büyüklükleri ve ödeme seçenekleri önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. 

Lokasyonu ile dikkat çeken  İnvest İnşaat Başakport projesi konut, ofis ve ticari alanlardan oluşuyor. 300 adet ofis ve 140 adet ticari ünitenin yer aldığı İnvest İnşaat Başakport projesinde ayrıca 1.600 konut bulunuyor.

Markalı konut projesi üreticisi İnvest İnşaat'ın en yeni projesi olan İnvest İnşaat Başakport projesi dikey ve yatay bloklardan oluşuyor. Başakşehir'de yeni bir kent merkezi olacak olan İnvest İnşaat Başakport projeside cadde dükkan, mağazalar, gölet, geniş peyzaj alanı, yürüyüş yolları ve dinlenme alanları gibi sosyal donatı alanları bulunuyor.

Yaklaşık 5 bin kişinin yaşayabileceği İnvest İnşaat Başakport projesi 250 bin metrekare inşaat alanı üzerinde 100 bin metrekare arsa alanında inşa ediliyor.

İnvest İnşaat Başakport projesi teslim tarihi? Tıklayınız.

İnvest İnşaat Başakport projesi fiyat? Tıklayınız.

İnvest İnşaat Başakport projesi nerede? Tıklayanız.


İnvest İnşaat Başakport projesi iletişim!
Adres: Dünya Ticaret merkezi B2 Blok Kat:4 No:186 Yeşilköy / İSTANBUL 
Telefon: 0212 465 51 00 
Web: www.investinsaat.com

Meltem EKİNCİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181