İnvest İnşaat Veliefendi projesi detayları!
53 bin metrekare asra alanına sahip İnvest İnşaat Veliefendi projesi detayları belli oldu.

Geniş sosyal donatı alanlarından oluşan İnvest İnşaat Veliefendi projesinde cadde dükkanlar, mağazalar, spor tesisi, gölet, dinlenme alanları, açık otopark, futbol sahası, geniş peyzaj alanı ve yürüyüş alanları bulunuyor.

İnvest İnşaat'ın Avrupa Yakası'nda en yeni projelerinden olan İnvest İnşaat Veliefendi projesi İstanbul Zeytinburnu'nda inşa ediliyor. Lokasyonu ile dikkat çeken İnvest İnşaat Veliefendi projesi İnvest İnşaat imzası ile hayata geçirilecek.

53 bin metrekare asra alanına sahip İnvest İnşaat Veliefendi projesi 125 bin metrekare inşaat alanı üzeride inşa ediliyor.  Rezidans projesi olarak hayata geçirilecek olan İnvest İnşaat Veliefendi projesinde 650 konut ve 90 adet cadde mağaza yer alıyor.

Dikey ve yatay mimariye sahip olan İnvest İnşaat Veliefendi projesinde dairelerin tipleri, büyüklükleri ve ödeme seçenekleri önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. 

İnvest İnşaat Veliefendi projesi fiyat! Tıklayınız.

İnvest İnşaat Veliefendi projesi teslim tarihi! Tıklayınız.

İnvest İnşaat Veliefendi projesi nerede? Tıklayınız.


İnvest İnşaat Veliefendi projesi iletişim!
Adres: Dünya Ticaret merkezi B2 Blok Kat:4 No:186 Yeşilköy / İSTANBUL 
Telefon: 0212 465 51 00 
Web: www.investinsaat.com

Meltem EKİNCİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181