Ispartakule'ye yeni proje; Banuevleri Ispartakule 2 projesi
HBN İnşaat ve Proje A.Ş. imzası ile hayata geçirilen Banuevleri Ispartakule 2 projesi İstanbul Ispartakule'de yükseliyor. 3 farklı tipte 220 daireden oluşan Banuevleri Ispartakule 2 projesinde toplam 17 ticari ünite yer alıyor.

Ailelere uygun bir proje olan Banuevleri Ispartakule 2 projesi 51 bin metrekare inşaat alanı üzerinde inşa ediliyor. 18 bin metrekare arsa alanına sahip olan Banuevleri Ispartakule 2 projesi 15 katlı 4 bloktan oluşuyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekeleri bulunan Banuevleri Ispartakule 2 projesinde dairelerin büyüklükleri 120 ile 174 metrekare arasında değişiyor.

5 bin metrekaresi ticari alanlara ayrılan Banuevleri Ispartakule 2 projesinde fitness center, kapalı yüzme havuzu, süs havuzu, türk hamamı, sauna, basketbol sahası, çocuk parkları, yürüyüş yolları, hobi bahçeleri ve kamelyalar buşunuyor. 

Banuevleri Ispartakule 2 projesi teslim tarihi için tıklayınız.

Banuevleri Ispartakule 2 projesi iletişim!
Adres: Tahtakale Mah. Ispartakule Bulv. Mine Çiçeği Sok. No 15 Avcılar İstanbul
Telefon: 443 93 13
Web: banuevleri.com.tr

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181