İstanbul Avrupa Yakası konut projeleri!
Gün geçtikçe kentsel dönüşüm ve markalı konut projeleri ile değerine değer katan İstanbul Avrupa Yakası konut projeleri listesini sizler için derledik. Yeni Konut Fiyat Endeksi Ekim ayında bir önceki aya göre, İstanbul Asya yakasında yer alan markalı konut projelerinde %0.11 oranında; İstanbul Avrupa Yakası markalı konut projelerinde ise %0.34 oranında artış görüldü. Yatırımcıların da yoğun ilgisi ile karşılaşan İstanbul Avrupa Yakası konut projeleri 2017 hızla devam ediyor. İşte İstanbul Avrupa Yakası konut projeleri...

Tema İstanbul Bahçe projesi
Tema İstanbul 2. etap projesi olan Tema İstanbul Bahçe projesi 363 adet konuttan oluşacak. 500 milyon TL'lik yatırım değerine sahip olan Tema İstanbul Bahçe projesinde en yükseği 11 katlı 10 blok yer alacak. Tema İstanbul Bahçe projesi daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Resim Modern Kağıthane
Ortadoğu Grup imzası ile hayata geçirilecek olan Resim Modern Kağıthane projesi 335 adet konuttan oluşacak. 3 bin 100 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek olan Resim Modern Kağıthane projesi 14 katlı 3 blok olarak tasarlanacak. Resim Modern Kağıthane daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Eston Şehir Koru
600 milyon TL yatırım değerinden oluşan Eston Şehir Koru projesinde 1200 konut bulunacak. Lokasyonu ile dikkat çeken Eston Şehir Koru projesi Polat Yol Yapı imzası ile inşa ediliyor. Eston Şehir Koru daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Ahes Misal İstanbul
12 bin metrekare sosyal tesis alanının bulunduğu Ahes Misal İstanbul projesinde 22 bin metrekare alan üzerinde toplam 60 adet dükkan yer alacak. Karma konsepte sahip olan Ahes Misal İstanbul 100 dönüm arsa alanı üzerinde hayata geçirilecek. Ahes Misal İstanbul daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Nidapark Denizatı
340 bin metrekare inşaat alanı üzerinde inşa edilecek olan Nidapark Denizatı projesi İstanbul Zeytinburnu'nda hayata geçirilecek. 'Nidapark' markalı konut projelerinin en yenilerinden olan Nidapark Denizatı projesinin tasarımını Aukett Swanke Mimarlık gerçekleştirdi. Nidapark Denizatı daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Locamahal Veliefendi
450 milyon TL yatırım bedeline sahip olan Locamahal Veliefendi projesi 36 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek. İstanbul Zetinburnu'nda 1262 adet konuttan oluşacak olan Locamahal Veliefendi projesinde çocuk oyun alanları, süs havuzu, su bahçeleri, kapalı yüzme havuzu, streetball sahası, hobi bahçeleri ve pilates-yoga salonu gibi sosyal alanlar yer alacak. Locamahal Veliefendi daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Hava Kent projesi
Kapalı ve açık otoparkın bulunacağı Hava Kent projesinde çocuk oyun alanları, yüzme havuzları, spor alanları, fitness merkezleri yer alacak. İstanbul Eyüp'te hayata geçirilecek olan Hava Kent projesi 4 bin konuttan oluşacak. Hava Kent projesi daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Lal Bahçe projesi
Tamamı 4 oda 1 salon daire seçeneklerinden oluşacak olan Lal Bahçe projesinde her daireye iki araçlık ardıl, bir araçlık misafir otoparkı, çocuk oyun alanları, hamam, fitness, sauna ve buhar banyosu içeren spa yer alacak. 3 bin 625 metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan Lal Bahçe projesinde akıllı ev sistemi bulunacak. Lal Bahçe projesi daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

İstanbul Panorama projesi
İnvest İnşaat imzası taşıyan İstanbul Panorama projesinde 90 adet cadde mağazası bulunacak. 125 bin metrekare inşaat alanına sahip olan İstanbul Panorama projesi 650 daireden oluşacak. İstanbul Panorama projesi daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181