İstanbul Panorama Evleri Bağcılar'da yükseliyor!
17 bin 534 metrekare arsa alanına sahip olan İstanbul Panorama Evleri İstanbul'un Bağcılar ilçesinde yükseliyor. 1+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin yer verildiği İstanbul Panorama Evleri toplam 498 daireden oluşuyor.

Daire büyüklüklerinin 70 ila 155 metrekare arasında değişim gösterdiği İstanbul Panorama Evleri 3 blok olarak planlanıyor. Bağcılar konut projeleri arasında yer alan İstanbul Panorama Evleri'nin A ve B bloklarda 3+1 ve 2+1, C bloğunda ise 1+1 ve 2+1 daireleri bulunuyor.

200 metrelik alışveriş caddesi imkanının da yer aldığı İstanbul Panorama Evleri projesi Pearl İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Karma proje konseptine sahip olan İstanbul Panorama Evleri'nde 498 konut ve 19 ticari ünite alanı bulunuyor. 2+1 ve 3+1 dairelere 4 metrekarelik depo alanı ve 2 araçlık otopark imkanının planlandığı İstanbul Panorama Evleri'nin detaylı daire büyüklükleri şu şekilde; 
1+1 daireler brüt 70, net 45 metrekare
2+1 daireler brüt 120, net 80 metrekare 
3+1 daireler brüt 155, net 102 metrekare

İstanbul Panorama Evleri nerede? Tıklayınız.

İstanbul Panorama Evleri ​fiyat? Tıklayınız.

İstanbul Panorama Evleri ​teslim tarihi? Tıklayınız.


İstanbul Panorama Evleri ​iletişim!
Web: www.istanbulpanoramaevleri.com

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181