Karat 34'e yoğun ilgi!
Doğa Şehircilik - Baş Yapı tarafından Basın Ekspres'te hayata geçirilen Karat 34 projesi iş ve yaşam akışının kesiştiği bir noktada yükseliyor. Atatürk Havalimanı'na komşu olan Karat 34, 3'ü ofis, 3 rezidans olmak üzere toplam 6 bloktan oluşuyor. 21 bin 438 metrekarelik arazi üzerinde inşa edilen Karat 34,1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuyor. Projede toplam 470 konut,123 ofis, 28 ticari ünite bulunuyor. Daire büyüklükleri metrekare ile 267 metrekare arasında değişiklik gösteren projede teslimler ise Temmuz 2017'de başlıyor.

YÜZDE 30'U SATILDI

Avrupa Yakası'nda ikinci Levent aksı olarak nitelendirilen bir lokasyonda yapılacak olan karma proje modern mimarisi, konsepti, konfor katan teknolojik unsurlarıyla öne çıkıyor. Emlak Konut'un İstanbul Bahçelievler Yenibosna Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım işi 
kapsamında bölgede yükselecek olan projede daire fiyatları ise 247 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projenin daha şimdiden yüzde 30'dan fazlası satıldı.

Vahdet Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181