Kayaşehir Emlak Konutları ön talep topluyor!
T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından satış yetkisi Turyap’a verilen Emlak Konut Evleri’nde, Turyap’ın başarı ile uygulamaya koyduğu ‘‘ön talep’’ kavramı,  Başakşehir Emlak Konut Evleri-Kayaşehir’e taşınıyor. 

İstanbul Emlak Konut Başakşehir Evleri- Kayaşehir’de, 20 Mart-15 Nisan tarihleri arasında 1000 TL ön talep bedeli ile başlayacak satış süreci; 15-30 Nisan tarihleri arasında %25 peşinata tamamlanacak; kalan bakiye ile nakden defaten ve/veya konut kredisi ile 3 ay içinde ödenmesi ile sonuçlanacak.

Avrupa'nın en büyük şehir hastanesi ile botanik bahçenin arasında yer alan; Emlak Konut Başakşehir Evleri – Kayaşehir 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'den oluşan teslime hazır dairelerde 220 Bin TL'den başlayan fiyat avantajları sunuyor.

Emlak Konut Başakşehir Evleri’ni Başakşehir ve Kayaşehir’deki projeler ile karşılaştıran Turyap’ın Satış ve Pazarlamadan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Bilge Özdemir; ön talep ile satışa çıkardıkları konutların topraktan ve maketten satılan projelere göre %50’ye yakın kazanç sağlayacağını öngördüklerini, birkaç yıl içinde teslim edilecek proje fiyatları ile karşılaştırıldığında 1+1 daire fiyatına 3+1 alınabildiğini söyledi.
Projede en büyük avantajın fiyat olduğunu söyleyen Özdemir sözlerine şöyle devam etti: ‘‘Kayaşehir bölgesinde metrekare satış değerlerinin 5 Bin TL seviyelerinde olduğu pazarda 3 Bin TL seviyelerinde ev alma avantajı sağlıyoruz. Daire brüt alanları ile net alanları karşılaştırıldığında metrekare kaybı yok denecek kadar az, alıcılar sadece kullanacakları alanlara bedel ödeyecekler. Tapular devre hazır olduğu için iş ortaklığı yaptığımız bankalardan Turyap’a özel kredi oranları ile bedelin %75’ine kadar konut kredisi kullanabilecekler’’ dedi. 

Neden Kayaşehir? 
Kayaşehir; düzenli kent dokusu, modern alt ve üst yapı hamlelerini TOKİ, Emlak Konut GYO, Başakşehir Belediyesi ve özel sektörün katkıları ile adım adım gerçekleştiriliyor.

Yeşil dokusunun, şehir ortalamasının üstünde olduğu Kayaşehir’in köprü ve otoban bağlantıları, metro, İETT gibi toplu taşımalar, 3.Köprü, 3.İstanbul Havalimanı, Kent Meydanı, Sağlık Kent, Şehir Parkı gibi yüksek ölçekli projelerin yapımının başlandığı ilçede önümüzdeki yıllar içerisinde İstanbul’un en hızlı gelişim, büyüme ve değer artışı bekleniyor.

Kent Meydanı; Toplam arsa alanı 60.000 m2 Taksim meydanının iki katı büyüklüğünde, 370.000 m2’lik Şehir Parkı’nın yanında inşa edilecek olan Kent Meydanı, kamu kurumları, kongre merkezleri, nikah sarayları, ibadethaneler, spor alanları, kafeler, restoranlar ve mağazalardan oluşacak. Metro, tramvay ve İETT gibi toplu taşıma araçları ile ulaşım sağlanacak.

Sağlık Kent; 789.000 m2 alan üzerinde Genel Hastane, Çocuk Hastanesi, Kadın Doğum Hastanesi, Onkoloji Hastanesi, Nöroloji ve Ortopedi Hastanesi, Kalp Hastanesi, Psikiyatri Hastanesi, Fizik Tedavi Hastanesi gibi 8 farklı hastaneden oluşan toplam 2.680 yataklı dev Sağlık Kenti Başakşehir-İkitelli’de yer alacak.

Şehir Parkı; İstanbul’un en yoğun yeşile sahip ilçesi olarak gösterilen Başakşehir, Türkiye ve Avrupa’nın en büyük Botanik Parkı’na sahip olacak. 370.000 m2 alan üzerinde kurulacak olan Şehir Parkı’nda; bisiklet, yürüyüş, koşu parkurları, spor alanları, doğal göletler, seyir terasları, ailelerin vakit geçirebilecekleri dinlenebilecekleri pek çok alana sahip olunacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181