Keresteci; 'Büyükyalı’ya gösterilen yoğun ilgi devam ediyor'!
Denizkapı etabındaki dairelerin tamamının ve iç bahçelere bakan Bahçekapı etabının dış cephesindeki dairelerin, deniz ile Tarihi Yarımada manzarasına sahip olduğu ifade edildi. Ayrıca konutların geniş terasları da bulunuyor. Yoğun ilgi üzerine, erken satışa açılan bloklarda 4+1, 3+1 ve 2+1 daire seçenekleri bulunurken; devam eden Emlak Konut kampanyası kapsamında, 4+1 dairelerde yüzde 1 KDV avantajı da bulunuyor.

Yeni blokların satışa çıkarılmasıyla ilgili görüşlerini paylaşan Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci, “Büyükyalı’ya gösterilen yoğun ilgi devam ediyor. Bu ilgiye paralel, yeni bloklarımızı, planladığımız tarihten çok daha önce satışa sunmanın heyecanını yaşıyoruz. Özellikle 4+1 ve teraslı dairelerimizin gördüğü yoğun talebi karşılayabilmek için yeni üniteleri satışa sunmaya karar verdik. Büyükyalı’da yatırım yapmak için ciddi avantajların sunulduğu bu dönemde, yatırımcıların yeni bloklarımıza büyük ilgi göstereceğinden eminiz” dedi.

Net metrekare değeriyle markalı lüks konut kategorisinde kârlı bir proje olarak öne çıkan Büyükyalı’da, Emlak Konut kampanyası kapsamında, 5 yıl vade farksız, 10 yıla 0,45 ve 20 yıla 0,79 vade farkıyla yatırım yapma fırsatı sunuluyor.

Milliyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181