Kiptaş'tan 20 bin lira peşinatla daire!
İstanbul'un bir çok bölgesinde mahalleler kurmuş olan Kiptaş, büyük bir projeye daha imza atıyor. Tamamı 6 katlı 180 bloktan oluşan proje, 83 ve 85 metrekarelik daire seçenekleri sunuyor.

1058 Adet 83 metrekare ve 1080 Adet 85 metrekare büyüklüğündeki 
2+1 dairelerin yer alacağı Kiptaş Çatalca Konutları'nda toplamda 2138 konut yer alıyor. Kiptaş Çatalca Konutları'nda daireler için belirlenen fiyat 139 bin 750 TL. Kiptaş Çatalca Konutları'ndan daire almak isteyenler 20 bin TL peşinat ve 19 bin 750 TL'lik ara ödeme ile 100 bin TL'lik bölümü ister banka kredisi ile 120 ay isterlerse 24 ay Kiptaş bünyesinde taksitlendirilebiliyor.



Her daireye 1 adet açık otoparkın ayrıldığı 
Kiptaş Çatalca Konutları'nda geniş yeşil alanlar ve çocuk parkları, 34 derslikli okul ve 2 adet cami yer alıyor.

Yalnıca T.C. vatandaşlarına açık olan kampanya kapsamında daire sahibi olmak isteyenlerin ev sahibi olmaması gerekiyor. Ayrıca alıcının konutları ikamet amacıyla satın alındığını, teslime müteakip konuta taşınacağını, resmi ikametgah adresini Çatalca konutlarına taşıyacağını taahhüt etmesi gerekiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181