Kuleli Evleri Poyraz 2 iletişim!
Kentsel dönüşümün modernleştirdiği İstanbul’un çekim merkezi Şişli Bomonti’de yer almanın ayrıcalığını sizlere sunan Kuleli Evleri Poyraz 2 projesinin iletişim adresi; Paşa Mh. Bahçe Sk. Bomonti Ap. No:18 Bomonti, Şişli - İstanbul.

2 blok ve 116 konuttan meydana gelen Kuleli Evleri Poyraz 2 projesi 94 adet 1+1, 2+1 ve 3+1 normal ve dubleks prestijli daire olarak tasarlanıyor. 9 bin 920 metrekare inşaat alanına sahip Kuleli Evleri Poyraz 2 projesinde büyüklükleri 69 ile 158 metrekare arasında değişen 1+1 teraslı ve normal, 2+1 teras ve normal, 3+1 dubleks ve teras daire seçenekleri yer alıyor. Lobi, toplantı odası, sinema odası, fitness center gibi imkanları bulunan projede çok amaçlı Pilates ve Yoga stüdyosu da yer alıyor. İstanbul'un Şişli ilçesi Bomonti semtinde yükselen Kuleli Evleri Poyraz 2 projesi Yıldırım Yapı Grubu imzası ile hayata geçiriliyor. 

Kuleli Evleri Poyraz 2 iletişim!
Telefon: (0212) 240 54 30
Web: www.kulelievleri.com

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181