Liv Marmara güncel fiyat!
495 konutun bulunduğu Liv Marmara projesinde 1+1 daireler 179 bin TL'den başlayan fiyatlarla konut alıcılarına sunuluyor.

Konut ve ticari alanlardan oluşan Liv Marmara projesi konum itibariyle dikkat çekiyor. Daire büyüklükleri 60 ila 133 metrekare arasında değişen Liv Marmara'da 1+1 daireler 60 metrekare, 2+1 daireler ise 118 metrekare ile 133 metrekare olarak tasarlanıyor. Birbirine entegre 3 blok halinde tasarlanan Liv Marmara projesinde 1+1 ve 2+1 daire tipleri bulunuyor. 

Beylikdüzü Yakuplu'da inşa edilen Liv Marmara projesinde 7/24 Güvenlik ve resepsiyon hizmeti, toplantı odaları, davet ve organizasyon odası, sinema odası, play station odası, çocuk oyun odası, fitness center, çok amaçlı stüdyo, misafir odası, bilardo-dart ve masa tenisi salonu, mini futbol ve basketbol sahası, her daire için kapalı otopark ve bisiklet park alanları bulunuyor. Liv Marmara projesinde 44 adette dükkan yer alıyor.

Liv Marmara daire fiyatları için tıklayınız.

Liv Marmara iletişim!
Adres: Merkez Mah. Fatih Sultan Mehmet Cad. No:73 Beylikdüzü/İSTANBUL
Telefon: 444 55 48
Web: www.livmarmara.com

Liv Marmara güncel fiyatları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181