Locamahal Veliefendi'de kredisiz 24 ay vade imkanı kampanyası!
2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin yer alacağı Locamahal Veliefendi projesinde yüzde 20 peşinat ve şirket içi 24 ay vade imkanının yanı sıre peşinde yüzde 5 indirim uygulanıyorç

İstanbul Zeytinburnu'nda hayata geçirilecek olan ​Locamahal Veliefendi projesinde 2+1'ler 119 ila 128 metrekare, 3+1'ler 154 ila 178 metrekare ve 4+1'ler ise 195 ila 208 metrekare olarak tasarlanacak. 450 milyon TL yatırım bedeline sahip olan Locamahal Veliefendi projesi 1262 adet konuttan oluşacak.

650 metrekare uzunluğa sahip koş, yürüyüş ve bisiklet yollarını içinde barındıran parkurun bulunduğu Locamahal Veliefendi projesi 14 katlı 20 blok olarak tasarlanacak. 75 adet dükkanın bulunacağı Locamahal Veliefendi projesinde toplam 1337 adet bağımsız bölüm bulunacak.

Kiptaş imzası ile 36 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan ​Locamahal Veliefendi projesinde çocuk oyun alanları, süs havuzu, su bahçeleri, kapalı yüzme havuzu, streetball sahası, hobi bahçeleri ve pilates-yoga salonu gibi sosyal alanlar yer alacak.

Locamahal Veliefendi teslim tarihi? Tıklayınız.

Locamahal Veliefendi nerede? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181