Loza Evleri Satılık!
İstanbul'un hızla gelişen lokasyonlarından Merter ve Bağcılar’ın kesiştiği bölgede hayata geçirilen Loza Evleri projesinde Satılık daireler konut alıcılarına sunuluyor.

Sosyal alanlara da yer verilen ​Loza Evleri projesi 162 bağımsız birimden meydana geliyor. Güçlü İnşaat imzası ile yükselen proje lokasyonu ile dikkat çekiyor.2 blok şeklinde tasarlanan Loza Evleri projesi toplu taşıma, hastane, meydan, çarşı ve AVM gibi yerlere ulaşım kolaylığı sağlıyor. Loza Evleri projesinde 2+1 ve 3+1 daireseçenekleri bulunuyor. 

Alıcılarına konforlu bir yaşam sunmayı hedefleyen Loza Evleri projesinde kamelyalar, fitness center, yürüyüş parkuru, geniş park alanı, sauna-buhar odası, lobi ve resepsiyon, açık çocuk alanları, kapalı otopark, mağazalar ve kapalı yüzme havuzu bulunuyor. 

Loza Evleri daire fiyatları ne kadar? Tıklayınız.

Loza Evleri ne zaman teslim? Tıklayınız.

Loza Evleri nerede? Tıklayınız.

Loza Evleri iletişim!
Adres: Merkez Mahallesi 25/4 Sk. No: 20 Bağcılar / Istanbul
Telefon: (0212) 212 03 03
Web: lozaevleri.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181