Makyol Yaşam Beylikdüzü'nde 15 Bin TL peşinatla ev sahibi olma fırsatı!
Makyol tarafından, Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Makyol Yaşam Beylikdüzü'nde 15.000 TL peşinat imkanı, %1 KDV fırsatı, uygun ödeme planları ve 0.79'dan başlayan faiz oranları avantajı devam ediyor.

Metrobüs durağına, hastanelere, sağlık ocağına, ilçe belediyesine, anaokulu ve okullara, alışveriş merkezlerine yürüme mesafesinde yer alan Makyol Yaşam Beylikdüzü projesinde yaşam planlanandan 6 ay önce, yani Temmuz ayında başlayacak.

1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin yer aldığı 
Makyol Yaşam Beylikdüzü'nde 72-167 metrekare arasında değişen 464 adet daire bulunuyor. Ayrıca restoran, kafe ve mağazalardan oluşan 84 ünitelik alışveriş ve yaşam meydanında bulunduğu  Makyol Yaşam Beylikdüzü projesinde açık yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, sosyal tesis, kafetarya, 24 saat kapalı devre güvenlik sistemi, yürüyüş yolları, SPA, fitness, sauna ve yoga- pilates salonunun yer aldığı spor ve sağlık kulübünün yer aldığı sosyla donatı alanları tasarlanmış.

Makyol Yaşam Beylikdüzü İletişim!
Telefon: 444 30 60
Web: www.makyolyasam.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181