Makyol Yaşam Beylikdüzü'nde %5 peşinat fırsatı!
Elli yılı aşkın sürede inşaat sektöründe, gerek üst yapı gerekse altyapı ve turizm alanında Türkiye ve dünya çapındaki yatırımları ile ülke ekonomisine katkıda bulunan Makyol, Beylikdüzü’nde hayata geçirdiği gayrimenkul projesi Makyol Yaşam Beylikdüzü’nde başlattığı kampanya ile ev sahiplerine %5 peşinat ödeyerek kalan bölümü Temmuz ayında yeni evlerine taşınırken ödeme fırsatı sunuyor.

Ev sahiplerine hayatın merkezinde bir yaşam sunan Makyol Yaşam Beylikdüzü, metrobüs durağına, Türkiye’nin en büyük özel hastane gruplarından birine, sağlık ocağına, ilçe belediyesine, anaokulu ve okullara, alışveriş merkezlerine, yani yaşamınızla ilgili ihtiyaç duyulacak tüm sosyal imkanlara yürüme mesafesinde yer alıyor. Restoran, kafe ve mağazaları buluşturan 84 üniteden oluşan alışveriş ve yaşam meydanı, cazip fiyatları ve kolay ödeme planları ile yatırımcılar tarafından büyük ilgi gören Makyol Yaşam Beylikdüzü’nde yer alan 72 – 167 metrekare arasında değişen alanlara sahip daireler 317.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Toplam 100 bin m2 inşaat alanı olan Makyol Yaşam Beylikdüzü’nde her ihtiyaca yönelik; 1+1, 2+1 ve 3+1’den oluşan 464 adet daire yer alıyor. Beylikdüzü’ndeki merkezi lokasyonu, kalitesi ve sosyal imkanları ile modern bir yaşamı arzulayanların tercih edeceği Makyol Yaşam Beylikdüzü’nün yeni kampanyası %1 KDV avantajı ile Temmuz ayına kadar geçerli olacak.

Projeye dair detaylı bilgi edinmek isteyenler www.makyolyasam.com.tr, sitelerinden veya 444 30 60 numaralı telefondan ulaşabiliyor.

Star 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181